بنت مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بنت مصر

منتديات بنت مصر ... منتديات كل العرب
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» اثاث حدائق خارجي
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالأحد يونيو 01, 2014 12:06 am من طرف الوكالة التجارية

» كراسي و ترابيزات مطاعم
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالأحد يونيو 01, 2014 12:03 am من طرف الوكالة التجارية

» ازواج الفنانات وزوجات الفنانين
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالأحد يوليو 24, 2011 4:41 pm من طرف زائر

» اظلكم شهر كريم
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالأحد أغسطس 23, 2009 2:32 am من طرف انهار الجنة

» كراسى تحفففففة
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالجمعة نوفمبر 07, 2008 11:28 pm من طرف سهر

» سجادجامددددددددددددددد
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالجمعة نوفمبر 07, 2008 11:26 pm من طرف سهر

» سجادحمام روعة
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالجمعة نوفمبر 07, 2008 11:17 pm من طرف سهر

» غرف نــــــوم ( للراحة معنى ) ..
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالجمعة نوفمبر 07, 2008 11:15 pm من طرف سهر

» انتى فتاة جذابة [ادخلى واجتازى الاختبار]
خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالجمعة نوفمبر 07, 2008 6:16 pm من طرف سمسم


 

 خلطة الجمبرى الرهيبه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
pardees
عضو فعال
عضو فعال
pardees


انثى
عدد الرسائل : 247
العمر : 30
البلد : egypt
تاريخ التسجيل : 04/09/2008

خلطة الجمبرى الرهيبه Empty
مُساهمةموضوع: خلطة الجمبرى الرهيبه   خلطة الجمبرى الرهيبه Emptyالإثنين سبتمبر 15, 2008 4:02 am

المقادير:

1 كيلو جمبري او ربيان او قريدس -
3 ملاعق كبيره صلصه -
1 بصله متوسطه -
2 فص ثوم -
12 ربطة كسبره خضره -
2 ملعقه كبيره توابل السمك -
3 فلفل اخضر حراق او حار -
12 ملعقه صغيره فلفل اسمر -
12 ملعقه صغيره كمون او سنوت -
ملح -
12 كوب ماء صغير .


الطريقة:

تفرم الكسبره والبصل والفلفل الحراق والتوم حتى يصيروا زي الصلصله ويوضع الجمبري بالقشر او بدون في طبق عميق وتوضع فوقه الخلطه والتوابل والصلصله والملح والفلفل والكمون مع تظبيط الملح وتقلبيهم جيدا ثم تضيفي شويه ميه صغيره لتصبح الخلطه لينه شويه ثم توضع في الثلاجه لمده لا تقل عن 6 ساعات ويفضل لتاني يوم ثم يحمر الجمبري علي نار هاديه بواسطة مقلاه بها شوية زيت ضغيره جدا ومتوزعه فيهاوبالهنا ممكن بباقي الخلطه تعملي رز ابيض رائع وتقطعي فيه حتت جمبري هيتسلق مع الرز وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
خلطة الجمبرى الرهيبه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنت مصر :: اقسام الاسرة والمجتمع :: قسم المطبخ واحلى الاكلات-
انتقل الى: